نظام امنیتی بیکار نیست که تلفن‌های مردم را کنترل کند!

معاون اول قوه قضائیه گفت: نگاه قوه قضائیه درباره فضای مجازی بد به جامعه منتقل شده است؛ تصور جامعه این است که قوه قضائیه یک طرف و مردم هم یک طرف قرار دارند و قصد مسدود کردن فضای مجازی از سوی قوه قضائیه مطرح است اما تصور اینگونه نیست.

نظام امنیتی بیکار نیست که تلفن‌های مردم را کنترل کند!

به گزارش زنهار به نقل از ایرنا: معاون اول قوه قضائیه گفت: نگاه قوه قضائیه درباره فضای مجازی بد به جامعه منتقل شده است؛ تصور جامعه این است که قوه قضائیه یک طرف و مردم هم یک طرف قرار دارند و قصد مسدود کردن فضای مجازی از سوی قوه قضائیه مطرح است اما تصور اینگونه نیست.

 معاون اول قوه قضائیه گفت: وقتی می‌گویند کنترل فضای مجازی مردم تصور می‌کنند که وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و سازمان‌های امنیتی به دنبال کنترل تلفن مردم هستند اما این موضوع درست نیست و نظام امنیتی آنقدر بیکار نیست که بخواهد تلفن‌های مردم را کنترل کند.

نگاه قوه قضائیه به موضوع فضای مجازی چیست و آیا در این خصوص برنامه‌ریزی دارید؟

نگاه قوه قضائیه درباره فضای مجازی بد به جامعه منتقل شده است؛ تصور جامعه این است که قوه قضائیه یک طرف و مردم هم یک طرف قرار دارند و قصد مسدود کردن فضای مجازی از سوی قوه قضائیه مطرح است اما تصور اینگونه نیست. قوه قضائیه برای ارتقای فضای مجازی و استفاده بهینه از این فضا هر امکاناتی داشته باشد در اختیار جامعه قرار می‌دهد. امروز قوه قضائیه یکی از مدعیان این قضیه است که باید از فضای مجازی برای همه فعالیت‌ها استفاده شود. نکته‌ مورد توجه در این قضیه ضرر و آسیب‌های وارده از طریق فضای مجازی به جامعه است که اگر این آسیب‌ها دیده شود با مردم مشکل نخواهیم داشت. پدر خانواده حتما این مساله را قبول خواهد کرد که قوه قضائیه به دنبال این موضوع است. وقتی می‌گویند کنترل فضای مجازی مردم تصور می‌کنند که وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و سازمان‌های امنیتی به دنبال کنترل تلفن مردم هستند اما این موضوع درست نیست و نظام امنیتی آنقدر بیکار نیست که بخواهد تلفن‌های مردم را کنترل کند. دستگاه قضائی با همکاری دولت با استفاده از نظریات نخبگان لایحه‌ای درباره فضای مجازی تدوین خواهد کرد.

در سفری که به خارج از کشور داشتم و در یک نشست شرکت کردم، رئیس قوه قضائیه آن کشور که کشوری اسلامی نبود، مسئله‌ای را مطرح کرد این بود که امروز فضای مجازی خانواده‌ها را تهدید می‌کند؛ بنابراین فضای مجازی ارتباطی به دین و اسلام و جمهوری اسلامی ندارد بلکه در واقع؛ دنبال این هستیم که تهدیدها و آسیب‌هایی که در فضای مجازی وجود دارد، کاهش دهیم که ممکن است این آسیب‌ها پنج تا ۱۰ درصد باشد تا ۹۰ درصد فضای درست مجازی را مردم و خانواده‌ها با خیال آسوده استفاد کنند.

برخی افراد شاخص و سلبریتی رفتارهای خارج از چهارچوب در فضای حقیقی و مجازی دارند؛ سیاست قوه قضائیه در رابطه به این افراد چیست؟

سیاست قوه قضائیه ابتدا تذکر به این افراد است؛ وقتی عنوان سلبریتی را مطرح کردید یعنی این فرد اگر بازیگر یا بازیکن است یا به هر دلیلی در صنف خاص خود چهره شده است اما توجه داریم ایرانی و متعلق به این مرز و بوم است و ممکن است اشتباه کرده باشد؛ سیاست دستگاه قضائی این است که ابتدا به این افراد تذکر می‌دهد. بسیاری از این افراد می‌پذیرند و احساس کردیم این کار ما درست است چون زمانی که می‌پذیرند دیگر تکرار نمی‌کنند و تمام می‌شود اما مواردی بوده است که برخی افراد به ندرت لجاجت می‌کنند و قوه قضائیه براساس قانون با آنها برخورد می‌کند.

    دیدگاه شما
    پربازدیدترین اخبار